JAAP KRAMER 
Jaap Kramer is getrouwd met Hanna en de trotse vader van zoon Luca en dochter Thamar. Hij werd in 1979 geboren op het voormalige eiland Urk, waar zingen en musiceren simpelweg bij de cultuur hoort. Jaap komt uit een muzikale familie en werd dus van kinds af aan door muziek omgeven. “Mijn vader en moeder waren solist bij verschillende koren en zij hebben mijn creatieve ontwikkeling altijd gestimuleerd. Daar ben ik ze dankbaar voor.” zegt Jaap die inmiddels al ruim tien jaar werkt als professioneel muzikant, zanger en dirigent.


Jaaps talent werd al vroeg ontdekt, rond zijn 12e jaar begeleidde hij de gemeentezang op het orgel. Orgel en piano spelen werd een grote passie van Jaap. Hij kreeg les van verschillende docenten, en studeerde later enkele jaren aan het conservatorium in Zwolle en aan de Schumann Akademie.

Toen Jaap 17 jaar oud was, begon hij als dirigent van zijn eerste ‘eigen’ koor: Soli Deo Gloria, een christelijk jong mannenkoor. Met dit koor heeft Jaap veel beleefd in binnen- en buitenland. Het koor treedt nog steeds veel op en heeft verschillende cd’s gemaakt. Meer en meer ontwikkelde Jaap zich als een veelzijdig dirigent en koorbegeleider. Verschillende koren benaderden Jaap om hun dirigent te worden. Sindsdien verleende hij zijn medewerking aan vele cd-opnames, evenementen in binnen- en buitenland.HENDRIK VAN VEEN 
Hendrik van Veen werd geboren op 3 maart 1991 te Urk. Op jonge leeftijd bleek zijn muzikale interesse voor met name het orgel. Op 7-jarige leeftijd volgde hij zijn eerste orgellessen. Hendrik kreeg tijdens zijn eerste jaren achter het orgel steeds meer belangstelling voor de piano. Op 12-jarige leeftijd begeleidde hij dan ook de plaatselijke muziekvereniging op de piano. Hij kreeg zijn eerste aanstelling als kerkorganist op 15-jarige leeftijd.

Hendrik is vanaf 2005 tot 2019 verbonden geweest aan Mannenkoor Eneas uit Urk. Eerst als organist en later als dirigent. Verder is Hendrik mede-eigenaar van familiebedrijf Dayseaday in Urk. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhandelen van verse en diepgevroren (zee)visproducten en actief is in meer dan 40 verschillende landen. Naast zijn werk binnen het bedrijf is Hendrik een veel gevraagd begeleider op zowel orgel als piano. Veelvuldig werkt hij mee aan CD/TV opnames en verschillende concerten in binnen- en buitenland.